דים סאם במילוי ירקות

חומרים למילוי:

חצי כרוב ירוק בינוני

2 גזרים

3 בצלים לבנים או סגולים

מלח ופלפל שחור על פי טעם

אופן הכנה:

במחבת ווק להקפיץ את הירקות עם מעט שמן זית עד שמתרככים.

בכדי להכין את הדים באם יש להשתמש בדפי אורז בקוטר 16 ובכלי אידוי מבמבוק.

יש לטבול כל עלה בנפרד ולייבשו במגבת על פי הוראות ההכנה הרשומים על האריזה.

במרכז כל עלה יש לשים כפית גדושה מהמילוי, לסגור את העלה בתנועות קיפול ולהניח אותו על החלק המקופל בכלי אידוי.

זמן האידוי הוא מאוד קצר כ- 5 עד 7 דקות.

מאמרים נוספים
קציצות ירקות בריאות – מתכון טבעוני קל וטעים
קציצות ירקות בריאות וקלות להכנה, עשויות מירקות טריים ותבלינים. מתאימות כארוחה או תוספת לכל המשפחה, וכוללות רכיבים טבעוניים וללא גלוטן. מתכון מושלם לאוהבי תזונה בריאה ופשוטה.
תבשיל קינואה עם ירקות בסגנון סיני
תבשיל קינואה עם ירקות בסגנון סיני – מנה טבעונית קלה להכנה עם קינואה וירקות מוקפצים. תבשיל מזין ועשיר בחלבון, עם טעמים אסייתיים נפלאים שמתאים לארוחה מהירה ובריאה לכל המשפחה.
Aloo Tikki - לביבות תפוחי אדמה בסגנון הודי
Aloo Tikki הן לביבות תפוחי אדמה הודיות פריכות וטעימות, המתובלות בתערובת של תבלינים. מושלמות כמנה ראשונה, חטיף או תוספת לארוחה הודית אותנטית!
תבשיל אורז ארומתי בסגנון הודי
המטבח ההודי עשיר בטעמים, ריחות וצבעים. בבישול המסורתי התבלינים מוספים ראשונים לתבשיל ומוקפצים על מעט שמן בכדי לפתוח אותם. תבשיל האורז מלא עשיר בטעמים וריחות, קל להכנה
מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"