Aloo Tikki - לביבות תפוחי אדמה בסגנון הודי

חומרים:

תפוחי אדמה בגודל בינוני , כ- 300 גרם

1/2 כפית אבקת כוסברה

1/2כפית אבקת כמון

1/4כפית ג'ינגר יבש

1/4כפית Chaat Masala או אבקת כורכום

1.5-2 כפות קמח אורז מלא

2-3 כפיות כוסברה טרייה קצוצה (אופציה)

בצל בינוני קצוץ דק

מלח על פי הטעם

1/4 כפית צ'ילי אדום (למי שאוהב חריף)

 אופן הכנה:

לבשל את תפוחי האדמה עד שרכים

ולמעוך אותם.

להוסיף את כל התבלינים והירקות 

למחית אחידה.

להוסיף קמח אורז מלא ולערבב הכל ביחד 

בישול:

ניתן לטגן כמו לביבות או לאפות בתנור.

מאמרים נוספים
תבשיל אורז עם צנוברים פטריות ובצל
תבשיל אורז עם צנוברים, פטריות ובצל – מתכון עשיר וקל להכנה. שילוב של אורז עם פטריות מוקפצות, צנוברים קלויים ובצל מטוגן ליצירת מנה מזינה וטעימה שמתאימה כתוספת או כמנה עיקרית בריאה.
תבשיל קינואה עם ירקות בסגנון סיני
תבשיל קינואה עם ירקות בסגנון סיני – מנה טבעונית קלה להכנה עם קינואה וירקות מוקפצים. תבשיל מזין ועשיר בחלבון, עם טעמים אסייתיים נפלאים שמתאים לארוחה מהירה ובריאה לכל המשפחה.
תבשיל אורז ארומתי בסגנון הודי
המטבח ההודי עשיר בטעמים, ריחות וצבעים. בבישול המסורתי התבלינים מוספים ראשונים לתבשיל ומוקפצים על מעט שמן בכדי לפתוח אותם. תבשיל האורז מלא עשיר בטעמים וריחות, קל להכנה
לביבות לחנוכה עם רסק תפוחי עץ
לביבות חנוכה פריכות וטעימות לצד רסק תפוחי עץ מתוק. מתכון פשוט להכנה עם שילוב מושלם של תפוחי אדמה ותבלינים, שמוסיף חגיגה מתוקה לארוחת החג.
מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"