עוגת גבינה מחלב עיזים

חומרים:

500 גרם גבינת עיזים

400 מ"ל יוגורט עיזים

ביצים

כף תמצית וניל טבעית

קליפת לימון מגוררת (לא חובה)

3/4 כוס סוכר קנים

כפות קורנפלור גדושות

אופן הכנה:

לערבב את הגבינההיוגורטחצי מכמות הסוכרחלמוניםתמצית ונילקליפת הלימון והקורנפלור לבלילה אחידה.

להקציף את החלבונים וחצי מכמות הסוכר לקצף אחיד וקשה.

לערבב יחדיו ולשים בתבנית עגולה בתוך תבנית גדולה עם מים בטמפרטורה של 180 מעלות חום עליון תחתון עד שהעוגה מוכנה (נועצים קיסם והוא יוצא יבש).

במידה ויש צורךמומלץ לכסות בנייר אפייה או נייר אלומיניום בכדי שהחלק העליון לא ישחים.

לאחר שהעוגה מתקררתאני ממליצה להגיש אותה הפוך.  יש לשמור במקרר 24 שעות לפני ההגשה.

הידעת? חלב עיזים הינו בעל כדוריות שומן קטנות יותר המכילות יותר חומצות שומן קצרות ובינוניות מאשר בחלב פרה ולכן הוא מתעכל ביתר קלות.

מאמרים נוספים
עוגיות טחינה מקמח כוסמין
עוגיות טחינה מקמח כוסמין – עוגיות בריאות ופריכות, עשירות בסידן. מתכון קל להכנה עם רכיבים מזינים, מושלם לנשנוש בריא.
עוגת דבש בחושה: מתכון קל ומהיר
מחפשים מתכון קל לעוגת דבש בחושה? המתכון הזה בדיוק בשבילכם! עוגה רכה וטעימה שמתאימה לראש השנה ולכל הזדמנות עם מצרכים פשוטים וזמן הכנה מינימלי.
עוגת גזר וטחינה- מתכון בריא וקל
מחפשים מתכון מיוחד לעוגת גזר? נסו את עוגת הגזר והטחינה שמשלבת בין מתיקות הגזר לטחינה עשירה ובריאה. עוגה רכה, לחה וטעימה במיוחד שמתאימה לכל הזדמנות ולמי שמחפש קינוח מזין וקל להכנה. בואו לגלות איך להכין את עוגת הגזר המושלמת עם טוויסט טחינה שלא תשכחו!
עוגת שוקולד מעולה ובריאה
מחפשים עוגת שוקולד טעימה ובריאה? הגעתם למתכון המושלם! עוגת שוקולד עשירה, רכה ומפתיעה עם מרכיבים בריאים שמתאימה לכל אירוע ולמי שמחפש קינוח מתוק ומזין. בואו לגלות איך מכינים עוגת שוקולד שתשאיר אתכם מרוצים ללא ייסורי מצפון!
מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"