עוגיות גרנולה מתכון בריאות

חומרים:

כוס וחצי שיבולת שועל

כפות מיץ תפוזים

קליפת תפוז מגוררת

125 גרם שמן קוקוס 

כוס סוכר קנים

ביצה

חצי כוס קמח כוסמין מלא 

אופן ההכנהלערבב את כל החומרים לעיסה אחידה וליצור עיגולים בעזרת שתי כפות ולשטח אותם. לאפות בחום של 180 מעלות חום עליון-תחתון.

הידעת? שיבולת שועל הינה דגן בעל ערך תזונתי גבוה משאר הדגנים ומכילה יותר חלבון, יותר סידן, יותר ברזל ועשירה בויטמיני B.

מאמרים נוספים
גרנולה בייתית
גרנולה ביתית – מתכון קל ובריא עם שיבולת שועל, אגוזים ודבש. מושלם לארוחת בוקר או נשנוש מזין. הכנה מהירה תוך דקות!
עוגיות שומשום מלא
עוגיות שומשום מלא הן נשנוש בריא וטעים, עשירות בסידן, סיבים ומינרלים חיוניים. מתכון קל להכנה עם טעם אגוזי ומעט מתקתק, מושלם ליד הקפה או כתוספת מזינה לכל ארוחה!
עוגיות טחינה מקמח כוסמין
עוגיות טחינה מקמח כוסמין – עוגיות בריאות ופריכות, עשירות בסידן. מתכון קל להכנה עם רכיבים מזינים, מושלם לנשנוש בריא.
מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות
עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"