מרק בטטה דלעת וג'ינג'ר עם חלב קוקוס
מצרכים:
- 2 בטטות בינוניות או אחת גדולה, קלופות וחתוכות לקוביות
- 500 גרם דלעת, קלופה וחתוכה לקוביות
- 1 כף ג'ינג'ר טרי, מגורר או ברצועות
- 250 מ"ל חלב קוקוס
- 4 כוסות מים
- מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:
- הכנסו את הבטטות, הדלעת והגינג'ר לסיר, הביאו לרתיחה ובשלו על אש נמוכה במשך 20-25 דקות, עד שהבטטות והדלעת רכות.
- בעזרת בלנדר מוט או בלנדר רגיל, טחן את המרק עד לקבלת מרקם חלק.
- הוסף את חלב הקוקוס, מלח ופלפל בהתאם לטעם וערבבו.
בתיאבון!
מאמרים נוספים
מרק ירקות עשיר עם עדשים חומות
מתכון למרק ירקות עשיר עם עדשים חומות, מלא בטעמים ומזין במיוחד. השילוב של ירקות טריים, עדשים חומות ועשבי תיבול הופך את המרק למנה חורפית מושלמת, עשירה בחלבון וסיבים תזונתיים. מתאים לארוחה קלה ומחממת לכל המשפחה.
מרק עדשים כתומות
מתכון למרק עדשים כתומות, עשיר בטעמים ובערכים תזונתיים. מרק קל להכנה, מחמם ומשביע, מלא בחלבון וסיבים תזונתיים. מושלם כארוחה בריאה לחורף לכל המשפחה.
מרק גריסים ועדשים – מתכון חורפי בריא ומשביע
מתכון למרק גריסים ועדשים – מרק חורפי עשיר, בריא ומחמם. השילוב של גריסים ועדשים יוצר מרק מזין עם טעמים עמוקים, עשיר בחלבון וסיבים תזונתיים. מושלם כארוחה משביעה לכל המשפחה בימים הקרים.

מן המדיה
נטורופתית מיכל פדרליין "בריאות 10" פרופ' קרסו- עשב החיטה
נטורופתית מיכל פדרליין - "תהיו בריאים" עם דנה רון- אלרגיות

עתונות
הטיפול הנטורופתי בעונות המעבר - "עכבר טבעי"