לפרטים וקביעת תור:

 054-4202247 

הצטרפו אליי:

 

 

מיכל - כשבריאות וטבע נפגשים – דף הבית
רוצים לדעת עוד?
פיתות מקמח קוקוס

המתכון המופלא הזה  קל להכנה וללא גלוטן.

מומלץ להכפיל את הכמות  בכדי לקבל  כ- 10 פיתות. ממליצה לשמור בקירור לאחר ההכנה.

את המתכון המקורי ניתן למצוא ב- maria's nutritious and delicious jurnal

 

רכיבים:

כוס מים רותחים

1/2 כוס קמח קוקוס

2 כפות אבקת זרעי פסיליוןם

1/4 כפית מלח

1/4 כוס שמן קוקוס

 

הכנה:

 

מכניסים למעבד מזון את כל החומרים היבשים ומערבבים בכמה פולסים. מכניסים למעבד המזון את שמן הקוקוס והמים הרותחים. ממשיכים לערבב ותוך כדקה יווצר כדור בצק.

נותנים לבצק להתקרר לכמה דקות.

מעבירים את הבצק לנייר אפייה ומחלקים אותו לחלקים (תלוי בגודל הפיתה שבה אתם חפצים) , מייצרים עיגולים ומשטחים.

אני אופה על נייר אפייה שמונח על הרשת בתנור שחום מראש ל 180 מעלות עד שהפיתות אפויות,

כ- 40 דקות.

רצוי בפעם הראשונה להשגיח בכדי שהפיתות לא תתייבשנה.

 

 

הידעת?

קמח קוקוס הינו ללא גלוטן  (!), עשיר בסיבים תזונתיים כ- 40% ודל בפחמימות.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

עיצוב גרפי: Fresh Simply-Smart.com